De Bastaard

Eten & Uitgaan in Kampen

B84d6da483cc4476e735131fcfa2d9356a5cf2f3

Proeven, beleven en vooral genieten!
Proef de najaarszon tijdens de Najaarsproeverij bij De Bastaard met een goed glas wijn.

Wijnen proeven met de mogelijkheid uw eigen wijndoos samen te kunnen stellen voor de komende feestdagen! Deze gezellige bourgondische avond vindt plaats op;
Donderdag 28 november 2019 om 20.00u.

Onder deskundige begeleiding van Wijnimport De Wijnwereld uit Zwolle zal u meer verteld worden over een 10-tal kwaliteitswijnen wit en rood uit verschillende landen.
De definitie wat een lekkere wijn is, is voor iedereen anders. Sommige mensen prefereren een fruitige jonge wijn en anderen houden meer van vol en krachtig. De Wijnwereld uit Zwolle geeft u dan ook de gelegenheid om slokjes van de wijnen te proeven.
Tijdens een proeverij schenken we de leukste wijnen uit alle delen van de Wereld en gaan we ze met elkaar keuren. Zo leren we ook onze eigen voorkeuren kennen. Want wijnen zijn als mensen: de een ligt je nu eenmaal beter dan de ander.
Uit de keuken van De Bastaard worden passende wine-bites geserveerd, die de geproefde wijnen tot een andere smaakstructuur zullen brengen!

Tijdsduur wijnproeverij: 2 uur
Tijdens de wijnproeverij zal er ook een “blinde” proefronde plaatsvinden voor de deelnemers, waarin gevraagd wordt het druivensoort en land te doen herkennen.
De winnaar zal een wijncheque t.w.v. € 100,- overhandigd krijgen!

De proeverij kent een informeel karakter zonder aankoopverplichtingen.

Zit uw favoriete wijn er tussen en wilt u toch bestellen, dan kan dat direct na afloop van de proeverij middels de voor u liggende proeflijst. Betalen hoeft pas achteraf, nadat de wijnen netje en kosteloos bij u zijn afgeleverd.

Kosten inclusief wines & bites: € 25,- per persoon.
U kunt zich tot 24 november aanmelden via: reserveringen@debastaardkampen.nl
Let op! De inschrijving gaat hard, vol = vol!